Om

Medvind Enköping

Eva Grape Ersson

profylax enköping

Före min dotters födelse 2009 förberedde jag och min man oss på olika sätt för att få en så "bra" förlossning som möjligt. Det blev ingen "perfekt" förlossning men det var en väldigt fin, fantastisk och stärkande upplevelse för oss båda!

 

Jag började leta efter vad det var som hade hjälpt oss och hittade i mitt sökande "Föda utan rädsla" som enkelt sammanfattade min förlossningsupplevelse. Jag kände att jag ville erbjuda andra kvinnor och par denna möjlighet.

 

I september 2011 utbildade jag mig till instruktör inom Föda utan rädsla hos Susanna Heli, författare till boken Föda Utan Rädsla. Sen dess har jag träffat hundratals par på mina Föda utan rädsla-kurser.

 

2012 föddes vårt andra barn i min mans händer, på golvet i vårt vardagsrum. Det var en planerad hemfödsel med två närvarande barnmorskor. En magisk upplevelse!

 

Höstterminen 2014 utbildade jag mig till Doula. Detta för att kunna erbjuda mina kursdeltagare ett faktiskt stöd under sin förlossning.

 

2018 gick jag utbildningen Spinning babies som är en metod med övningar en kan göra under graviditeten och förlossningen för att balansera bäckenet så att bäbisen får en så optimal position i bäckenet som möjligt, vilket i sin tur underlättar barnets framfödande. Som doula kan jag hjälpa dig med detta.

 

Utbildad Aktiv baby-instruktör 2018.

 

Jag är socionom examinerad januari 2008. Vidarutbildad inom motiverande samtal, grupphandledare, forumteater och Disa-gruppledare bland annat.

 

Flera års erfarenhet av samtal.

 

Jag bor i Enköping men har kuser och är doula även i Västerås och Uppsala och runt omkring.

 

Kontakt

 

mail: eva.grape.ersson@gmail.com

facebook: medvind profylax

instagram: @medvindprofylax

blogg: Med Mod att Föda

 

 

Nyhetsbrev

 

Anmäl dig till nyhetsbrevet

 

 

Copyright © All Rights Reserved